KAKERLAKKER

KAKERLAKKER

De senere år har vores stigende temperaturer gjort at Kakerlakker som vi tidligere kun kendte fra vores ferier til sydligere himmelstrøg, nu ofte ses i Danmark også.

Vi har i alt 8 arter af Kakerlakker der er set i Danmark, heraf dog kun 3 vildtlevende arter i naturen. Resten er (ufrivilligt) importerede arter som vi har haft med hjem fra rejser i udlandet, eller via importerede madvarer.

Disse udenlandske arter har mange steder indendørs (i opvarmede omgivelser) formået at yngle, og oprette en bestand, som kun fjernes ved en effektiv bekæmpelse udført at er professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma som Killaway, hvor vi garanterer en effektiv bekæmpelse af dette uønskede og uhygiejniske skadedyr.

Vi rykker hurtig ud når det er påkrævet, og bekæmper til problemet er løst.

Kakerlakker elsker varme og lever af plantedele, brød, gryn, mel og kød mm. De ses oftes i køkkener omkring ovne og køleskabe, i sprækker hvor de oftest gemmer sig om dagen, hvor de først kommer frem om natten hvor de uforstyrret finder føde i vores hjem.

De findes som sagt især på steder med varme, og rigelig adgang til fødevarer, hvorfor køkkener, restauranter og bagerier, er de steder hvor man oftest plages af kakerlakker.

Kontakt Flemming hos Killaway for hurtig akut behandling ved kakerlak angreb.

Kontakt os her